Diensten

15 +

Jaren ervaring

DIENSTEN

Waarom kiezen voor
SLV Design

SLV Design staat voor kwaliteit en persoonlijke service op het gebied van staal- en renovatiewerken. Wij bieden persoonlijke begeleiding en/of advies van uw project of idee met de beste keuze in  materialen van topkwaliteit en dit alles met een team van trouwe en professionele experten tegen een betaalbare prijs.

01 - Persoonlijke service en advies

Wij zijn deskundig op het gebied van advies  en coördinatie en het aanbieden van oplossingen en zorgen er dan voor dat dit aan de specifieke wensen van de klant voldoet. Dit steeds in samenspraak met de bouwheer / klant. Wij werken met een open en directe communicatie, zodat alles steeds correct en duidelijk is voor alle partijen.

02 - Materialen van topkwaliteit

Wij werken enkel met hoogwaardige materialen, zodat dit niet moet inboeten op kwaliteit. Onze staalwerken worden handmatig vervaardigd, dit alles met een kwalitatieve afwerking. Onze materiaalkeuze voor de renovatieprojecten gebeurd steeds in samenspraak met de klant, wij werken hiervoor met een aantal vaste en betrouwbare partners .

03 - Een team van experten

Ons team, met een expertise op elk vlak, staat steeds met de glimlach voor u klaar. Zo kan u met al uw vragen bij ons terecht rond staal, metsen, schilderen, vloeren, stukadoor, …

Kopieëren van tekst en beelden is beschermd!